Minőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKA

A CENTER TOOL Kft. legfőbb célja: A szerszámhasználati kultúra fejlesztése Magyarországon a fémforgácsolással, szereléssel, karbantartással, hegesztett szerkezetek gyártásával foglalkozó nagyvállalatoknál, kis-és közepes vállalkozásoknál, ezen cégek termelékenységének, gazdaságosságának, versenyképességének növelése, valamint a termékeik és szolgáltatásaik minőségének javítása érdekében.

A CENTER TOOL Kft.   nagykereskedelmi tevékenységének fókuszában a megrendelők fokozódó igényeinek mind magasabb szintű kielégítése áll, melynek alapja a minőséget befolyásoló szaktudás.

Törekszünk  arra, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk.

Célunk továbbá a megrendelőink jövőbeni és látens igényeinek feltérképezése, hogy szolgáltatásainkat a jövőre nézve az ezen igények által kijelölt irányokban tudjuk fejleszteni.

Beszállítóinkkal jó partneri kapcsolatra törekszünk és igyekszünk meglévő kapcsolatainkat erősíteni. Kiemelten keressük beszállítóink közül azokat, akik azonosulnak Társaságunk által megfogalmazott célokkal és ezzel hozzájárulnak, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat tudjunk nyújtani partnereinknek.

Tevékenységünk fejlesztése során kiemelt figyelmet kap az IT terület és a digitalizáció.

Céljaink megvalósítása érdekében kialakítottuk, bevezettük és működtetjük az
MSZ EN ISO 9001: 2015 minőségirányítási rendszert, melyet a változó körülményekhez igazítva folyamatosan fejlesztünk.

A Megrendelőink elvárásait, érdekeit, rövid és hosszú távú igényeit mindenkor elsődlegesnek tartjuk. Megbízható, pontos, gyors és korrekt szolgáltatásainkkal  kívánunk hozzájárulni üzleti és gazdasági eredményeikhez.

CENTER TOOL Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri a

Kézi-és forgácsoló szerszámok, csiszolóanyagok, elektromos –és levegős gépek, ipari mérőeszközök, hegesztőanyagok –és gépek, munkavédelmi eszközök nagykereskedelemi

 

tevékenységgel kapcsolatos szakmai előírásokat és elvárásokat, valamint a megbízói igények változását annak érdekében, hogy szolgáltatásának színvonala, a megbízók elégedettsége és a Társaság eredményessége folyamatosan növekedjék. A működés során a Kft. törekszik a tevékenységgel kapcsolatos jogszabályi és egyéb követelmények  azonosítására és az azokban meghatározottaknak való megfelelőségre.

A CENTER TOOL Kft. a minőségirányítási rendszerének folyamatos működtetésével, valamint a rendszeres ellenőrző, hibamegelőző és helyesbítő tevékenységével törekszik a megbízók elvárásainak egyre jobban megfelelni és a minőségirányítási rendszert folyamatosan tökéletesíteni.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a

CENTER TOOL Kft. céljainak eléréséhez,  sikeres működéséhez.

Miskolc, 2022.01.05.

Bohus György

ügyvezető