Minőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKA
A CENTER TOOL Kft. legfőbb célja:A szerszámhasználati kultúra fejlesztése Magyarországon a fémforgácsolással, szereléssel, karbantartással, hegesztett szerkezetek gyártásával foglalkozó nagyvállalatoknál, kis-és közepes vállalkozásoknál, ezen cégek termelékenységének, gazdaságosságának, versenyképességének növelése, valamint a termékeik és szolgáltatásaik minőségének javítása érdekében.
A CENTER TOOL Kft. nagykereskedelmi tevékenységének fókuszában a megrendelők igényeinek mind magasabb szintű kielégítése áll, aminek alapja a minőséget befolyásoló szaktudás.

Törekszünk arra, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Célunk továbbá a megrendelőink jövőbeni és látens igényeinek feltérképezése, hogy szolgáltatásainkat a jövőre nézve az ezen igények által kijelölt irányokban fejlesszük.

Beszállítóinkkal jó partneri kapcsolatra törekszünk, igyekszünk beszállítói kapcsolatinkat erősíteni, illetve beszállítóink közül kiemelten keressük azokat, akik azonosulnak Társaságunk által megfogalmazott célokkal.

Célunk megvalósítása érdekében kialakítottuk, bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001: 2009 minőségirányítási rendszert, folyamatosan fejlesztve azt.

A Megrendelők elvárásait, érdekeit, rövid és hosszú távú igényeit mindenkor elsődlegesnek tartjuk, megbízható, pontos, gyors és korrekt szolgáltatásainkkal kívánunk hozzájárulni üzleti és gazdasági eredményeikhez.

CENTER TOOL Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri a

Kézi-és forgácsoló szerszámok, csiszolóanyagok, elektromos –és levegős gépek, ipari mérőeszközök, hegesztőanyagok –és gépek, munkavédelmi eszközök nagykereskedelem

tevékenységgel kapcsolatos szakmai előírásokat és elvárásokat, a megbízói igények változását annak érdekében, hogy szolgáltatásának színvonala, a megbízók elégedettsége és a Társaság eredményessége folyamatosan növekedjék. A működés során a Kft. törekszik a tevékenységgel kapcsolatos jogszabályi és egyéb követelmények azonosítására és az azokban meghatározottaknak való megfelelőségre.

A CENTER TOOL Kft. minőségirányítási rendszerének folyamatos működtetésével, a rendszeres ellenőrző, hibamegelőző és helyesbítő tevékenységgel törekszik a megbízók elvárásainak egyre jobban megfelelni és a minőségirányítási rendszert folyamatosan tökéletesíteni.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a CENTER TOOL Kft. sikeréhez.
Miskolc, 2015.10.05.

Bohus György
ügyvezető

 

LETÖLTÉS (PDF)