AEG Akciós Katalógus – 2016. december 31-ig

Aeg PowerDeals Akció

AEG
akciós katalógus!

Akciónk 2016. december 31-ig érvényes
vagy a készlet erejéig!

letoltes

 

 

Az AEG  1898 óta piacvezető szállítója a professzionális kéziszerszámoknak. A lítium-ion akkumulátoros fúrókra és akkumulátoros szerszámgépekre, ütvefúrókra, fémmegmunkáló és famegmunkáló gépekre, ütvecsavarzókra és tartozékokra specializálizálódott.

NAGYERŐ:
Kompakt, 4 pólusú szénkefe nélküli motor erős NEODYNIUM mágnesekkel a nagy teljesítményért és tartósságért.

INTELLIGENS ELEKTRONIKA:
A CORETEK intelligens elektronika folyamatosanfigyeli a szerszám teljesítményét, valamint a PRO lítium-ion akkumulátor és a PROFLUX motor közti kommunikációt, hogy stabil sebességet és teljesítményt biztosítson.

PÁRATLAN ÜZEMIDŐ:
PRO LITHIUM-ION technológia lehetővé teszi a legszélsőségesebb körülmények közti munkavégzést -18°C és akár + 50°C között. További háromszoros védelem és egyéni cellafigyelés akadályozza meg a szerszám túlterhelését és túlhevülését a nagy igénybevételű alkalmazások esetén.

PRO LÍTIUM-ION AKKUMLÁTOR:
A PRO LITHIUM-ION technológia lehetővé teszi a legszélsőségesebb körülmények közti munkavégzést –18°C és akár + 50°C között. További háromszoros védelem és egyéni cellafigyelés akadályozza meg a szerszám túlterhelését és túlhevülését a nagy igénybevételű alkalmazások esetén.

A katalógusban megtalálhatóak:

  • 12 V akkumlátoros gépek
  • 18 V akkumlátoros gépek
  • Kalapácsok és fúrók
  • Fémmegmunkáló gépek
  • Famegmubnkáló gépek

Fémmegmunkálás:
MOST! Feszültség alatti biztonsági relével, GYORSAN CSISZOL, BIZTONSÁGOSAN MŰKÖDIK!

Famegmunkálás:
Az AEG POWERTOOLS famegmunkáló gépcsalád átfogó palettát nyújt a nagy teljesítményű gépekből, így a legkülönfélébb professzionális alkalmazásokhoz is használhatóak. Mindegyik szerszám könnyen kezelhető, megbízható, tartós, valamint biztosítja a professzionális hatékonyságot és a legjobb eredményt.

OLVASS BELE!